Waarom wij?

Persoonlijke aanpak

Thomwerk gaat voor een persoonlijke aanpak. Zowel voor medewerkers als voor de werkgever. Transparantie en een persoonlijk bezoek zorgen voor vertrouwen.

Snel en flexibel

Tijdens een bezoek schakelen we direct met het backoffice kantoor. Zodat we snel een tarief kunnen stellen en het contract met de medewerker in orde kunnen maken.

Niet van 9 tot 5

Wij begrijpen dat er niet alleen tussen 9 en 5 gewerkt wordt en schrikken niet van een avond- of vroegen ochtend meeting.

Kijken naar de toekomst

Een goede passende werkplek zorgt voor een goede werkrelatie. Een overname van uitzend naar loonlijst is voor ons een compliment.

• Thomwerk is gespecialiseerd in technisch personeel.
Thomwerk is snel, flexibel en betrokken.
• Wij dragen zorg voor jouw toekomst met een passende job!

Ron Hanssen Thomwerk Uitzendbureau Eindhoven

Ron Hanssen is sinds januari 2018 eigenaar van Thomwerk uitzendbureau. Maar zijn persoonlijke achtergrond zit in het schildersvak. Na 26 jaar de schilders ladder op en af te gaan en mensen aan te sturen was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het koppelen van de juiste vakbekwame mensen met het juiste bedrijf bleek een nieuwe passie. Dit alles met een dosis kennis en open communicatie zorgen er voor dat Thomwerk inmiddels goed op de kaart staat.

Thomwerk is gespecialiseerd in technisch personeel zoals bouwmedewerkers, timmerlui, schilders, metselaars, tegelzetters, lassers, constructiemedewerkers, hoveniers, stratenmakers dakdekkers, zonnepanelen leggers, productiemensen enz. enz. Denk daarbij aan de volgende branches: Techniek, Bouw, Industrie, Engineering, Metaal en Schildersbranche.

Thomwerk gelooft dat de kracht van een bedrijf schuilt in de mensen die er werken. Wanneer kwaliteit voorop staat en talent de kans krijgt, kan een bedrijf floreren. Thomwerk zorgt dat mensen aan de slag gaan op de juiste plek. Daarmee helpen wij werkgevers en werknemers om samen te bouwen aan een langdurige relatie.

Thomwerk begrijpt dat er niet alleen tussen 8 en 5 gewerkt wordt. In een 24-uurs economie zijn flexibiliteit, transparantie en snelheid belangrijke waarden. Daarom werkt Thomwerk snel, flexibel en betrokken.

Omdat de arbeidsmarkt structuur verandert is er bij opdrachtgevers steeds meer vraag naar flexibel personeel. Thomwerk wil aan die vraag voldoen. Wij komen graag in contact met vakbekwame specialisten in allerlei functiegebieden.

 

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan toch even een mail. Dan gaan wij met je in gesprek over de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet, Ron Hanssen